Solfilm
Det er irriterende og frustrerende, når solen blænder og genskinner i computerskærmen. Der bliver ekstra varmt i lokalet, og aircondition må på overarbejde for at sikre en rimelig temperatur i lokalet.
Om vinteren oplever vi det modsatte problem. Det meste af varmen forsvinder direkte ud af de store vinduesflader, og det betyder både større energiregninger og problemer med kulde og træk.

Et andet problem er skadelige UV-strålinger der får tøj, møbler, tæpper, gardiner og andet til at falme og miste kuløren. En skam når man tænker på de summer, der bruges på en flot indretning eller udstilling.

Bygningsfilm til vinduerne kan mindske alle disse problemer. Det betyder en højere komfort i bygningerne og lavere omkostninger samlet set.

Vi tilbyder salg og opsætning af solfilm samt privatlivsfilm til virksomheder samt private.

Vores montør er certificeret og vi anvender 3M solfilm, som er det bedste på markedet. Der findes mange slags solfilm, og vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning. Vi leverer også film til badeværelser samt andre rum, hvor man vil dække ruden.

3m bygningsfilm leveres i både blanke og matte udgaver, klare eller tonede og fås i en række farvenuancer/mønstre for at passe ind i indretningen.
Hvorfor skal du vælge os?
  • Overholder aftaler, og kommer til tiden
  • Konkurrence dygtige priser
  • Påtager os store og små opgaver
  • Flink og imødekommende personale
  • Vi kan rykke ud med kort varsel
Kontaktoplysninger
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.